ФЕМИНА М - Кои сме ние?

Здружението за помош и поддршка на пациенти со гинеколошки заболувања ФЕМИНА М Скопје е доброволна, непрофитна, невладина, непартиска организација формирана со слободно здружување на граѓаните со цел да им понудиме поддршка и информации на пациентите и нивните семејствата засегнати од гинеколошки заболувања.

Прочитај повеќе

Популарни вести

СТАНИ ЧЛЕН НА
ФЕМИНА М