Нова веб страна на проектот #4pcan

Ви ја претставуваме новата веб страна на #4pcan проектот!

Дознајте повеќе за истражувањата во областа на персонализираната примарна превенција од рак, каде што граѓанското учество и социјалната иновација имаат централна улога.

Придружете ни се во креирањето на посветла и поздрава иднина! Здружението ФЕМИНА М е дел од конзорциумот составен од 17 партнери.

На следниот линк можете да пристапите до веб страната на 4P CAN: www.4p-can.eu

Популарни вести

СТАНИ ЧЛЕН НА
ФЕМИНА М